Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Виноград Кодрянка – ранній столовий сорт винограду з підвищеною стійкістю до хвороб. Від початку розпускання бруньок до зрілості ягід проходить 110-118 днів. Кущі винограду сильнорослі.
Маса грона 400-600 г, окремі до 1,5 кг. Ягода велика 31 х 19 мм, 7-9 г, темно-фіолетова. Смак простий, але завдяки щільній м'якоті, невеликій кількості насіння, що легко відокремлюється, шкірці не відчувається при їжі - смакові якості хороші.
У Кодрянки є схильність до горошення, особливо помітна у несприятливі для цвітіння роки, але для любителів повозитися мінус можна перетворити на плюс застосовуючи гіберелін, для отримання великих безнасінних ягід.
Морозостійкість -23 ° С
Виноград Кодрянка – ранній столовий сорт винограду з підвищеною стійкістю до хвороб. Від початку розпускання бруньок до зрілості ягід проходить 110-118 днів. Кущі винограду сильнорослі.
Маса грона 400-600 г, окремі до 1,5 кг. Ягода велика 31 х 19 мм, 7-9 г, темно-фіолетова. Смак простий, але завдяки щільній м'якоті, невеликій кількості насіння, що легко відокремлюється, шкірці не відчувається при їжі - смакові якості хороші.
У Кодрянки є схильність до горошення, особливо помітна у несприятливі для цвітіння роки, але для любителів повозитися мінус можна перетворити на плюс застосовуючи гіберелін, для отримання великих безнасінних ягід.
Морозостійкість -23 ° С
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Виноград |
Тип продукції | Саджанці |
Сорт/Гібрид | столовый |
Колір плоду | Рожевий |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
Висота рослин | Високорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Вік саджанця | 2-во річний |
- Ціна: 100 ₴